Home / Wandelreis Noord-Macedonië

Wandelreis in Noord-Macedonië

Heeft u wel eens aan een wandelreis in Noord-Macedonië gedacht? Als u vaak een wandelvakantie boekt, dan zult u ongetwijfeld al vele landen gezien hebben. Noord-Macedonië is een vakantieland in opkomst en daarom nog niet helemaal door toeristen ontdekt. Voor u houdt dit in dat u tijdens uw wandelreis in Noord-Macedonië geniet van ongerepte natuur en onbetreden en onbekende wandelpaden.

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Genoeg redenen om te kiezen voor een wandelreis in Noord-Macedonië

Noord-Macedonië is een waar paradijs voor diegenen die van wandelen houden. In dit bergachtige land komt u tijdens uw wandeltochten ruige bergen, diepe kloven en watervallen tegen. Op sommige plekken zijn de wandelpaden nog onontdekt en moet u zelf nog ontdekken hoe u de route het best kunt lopen. Mede door de ongereptheid van de het landschap, komt u nauwelijks andere toeristen tegen. Noord-Macedonië beschikt bovendien over enkele nationale parken, waar de natuur onaangetast is en waar u volop kunt wandelen. In deze parken komt u de prachtige flora en fauna tegen, wat mooie plaatjes oplevert. Er valt dus voldoende te ontdekken tijdens een wandelreis door Noord-Macedonië!

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Maak uw wensen kenbaar

Een wandelreis in Noord-Macedonië is zeer eenvoudig te boeken bij VH Vakanties. Wij zijn namelijk experts in het organiseren van actieve vakanties in verschillende landen. Ook landen die nog niet echt ontdekt zijn, zoals Noord-Macedonië. Wij hanteren tevens een unieke methode. U geeft ons namelijk uw wensen en budget door en op basis hiervan stellen wij uw wandelreis samen. U bereikt ons reisbureau in Hippolytushoef, Noord-Holland, door te bellen naar 06-15065627 of een e-mail te sturen naar info@vhvakanties.nl.

Bekijk ook eens: Avontuurlijke vakantie Georgië | Wandelreis Georgië | Actieve gezinsvakantie Noord-Macedonië