Home / Wandelreis Georgië

Wandelreis in Georgië

Een wandelreis in Georgië zal vast nog niet bij u zijn opgekomen wanneer u als wandelliefhebber op zoekt bent naar een geschikt vakantieland. Dit komt vooral omdat het land als vakantieland nog niet door iedereen ontdekt is; het toerisme staat er nog in de kinderschoenen. Toch kunt u er zeker van zijn dat een (wandel)reis in dit prachtige land een onuitwisbare indruk op u zal achterlaten.

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Wat kunt u verwachten van een wandelreis in Georgië?

Natuur, cultuur en geschiedenis: het zijn zomaar wat trefwoorden die van toepassing zijn op een wandelreis door Georgië. Het land, de wandelgebieden en wandelpaden die u tijdens uw wandelreis tegenkomt, zijn nog ongerept en onontdekt. Juist daarom is een wandelreis in Georgië zo bijzonder. Alles is nog authentiek, u hoeft geen verplichte toeristische wandelroutes af te leggen, want die bestaan simpelweg nog niet. Het mooiste gebied om in Georgië doorheen te wandelen, is de Georgische Kaukasus. Deze bergketen wordt gedeeld met de buurlanden Rusland en Azerbeidzjan. De Georgische Kaukasus behoort tot de mooiste en meest ongerepte gebieden. De moeite waard om te ontdekken dus!

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Boek uw wandelreis bij ons reisbureau

Als u bijzondere landen zoekt voor een actieve vakantie, dan zit u goed bij VH Vakanties. Actieve vakanties naar Hongarije zijn ons specialisme, maar inmiddels zijn wij actief in verschillende landen, waaronder Georgië. Vraag een reisvoorstel aan en geef uw wensen en budget door, dan stellen wij een prachtige wandelvakantie in een uniek land voor u samen. U kunt uw wensen tevens doorgeven door contact op te nemen met ons reisbureau in Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl.

Bekijk ook eens: Avontuurlijke vakantie Noord-Macedonië | Adventure reis Bulgarije | Paardrijvakantie