Home / Wandelreis Cyprus

Boek een wandelreis naar Cyprus

Een bijzondere wandelreis naar Cyprus boekt u uiteraard bij VH Vakanties uit Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar! Wij zijn immers dé specialist op het gebied van actieve vakanties naar verschillende landen in Europa. Onze reizen kenmerken zich door een snufje cultuur in combinatie met avontuurlijke activiteiten. Er is voor ieder wat wils wanneer u een wandelreis naar Noord-Cyprus of een ander deel van het eiland boekt!

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Tijdens een bijzondere wandelreis ontdekt u het mooie Cyprus

Tijdens de wandelreis door Cyprus zal u verstelt staan van de prachtige flora en fauna in de regio. Het eiland kent ruim 1800 inheemse wilde planten, waaronder 40 wilde orchideeënsoorten en andere prachtige, wilde bloemen. Het ecosysteem is al eeuwenlang intact, waardoor hier zeldzame reptielensoorten te vinden zijn. Denk hierbij aan de hardoen, kameleons en zeeschildpadden. Tijdens de reis bezoeken we een van de meest vruchtbare gebieden op het eiland. Hier vinden we zeer oude olijfbomen (tot wel 850 jaar oud!) en daarna vervolgen we de reis naar de zee. Afhankelijk van het seizoen heeft u de mogelijkheid om te genieten van het heerlijke, heldere water van de Middellandse Zee.

Noord-Cyprus ontdekken tijdens een unieke wandelreis

U kunt bij ons ook kiezen voor een wandelreis door Noord-Cyprus. Veel toeristen trekken naar de zuidelijke regio van het eiland, waardoor het noorden voor een groot deel onontdekt is door reizigers. Noord-Cyprus is echter een prachtige regio met veel mogelijkheden, en dat zal u ontdekken tijdens een bijzondere wandelreis door dit gebied. U kunt hier tot rust komen in de frisse berglucht, maar u kunt ook uw handdoek neerleggen op een van de rustige stranden en genieten van het heldere zeewater. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u een wandelreis naar Noord-Cyprus boekt!

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Ontdek onze avontuurlijke wandelreizen en laat een reis op maat samenstellen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een wandelreis door Cyprus of de regio Noord-Cyprus, maar wij organiseren avontuurlijke reizen door onder meer Portugal, Roemenië, Italië, Noord-Macedonië en Bulgarije. Wenst u meer informatie over onze wandelreizen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-15065627 of door een e-mail te sturen naar info@vhvakanties.nl. We stellen voor u graag een reis op maat samen!

Bekijk ook eens: Mountainbikevakantie Hongarije | Mountainbikevakantie Bulgarije | Wandelreis Albanië