Home / Wandelreis Albanië

Wandelreis in Albanië

Als u op zoek bent naar een bestemming waar u tijdens uw vakantie kunt wandelen, overweeg dan eens wandelreis in Albanië. Er zijn vele landen waar u kunt genieten van prachtige wandelroutes, maar Albanië zult u ongetwijfeld nog niet ontdekt hebben. Albanië is een vakantieland in opkomst. U wordt tijdens uw wandelreis in Albanië dan ook niet overlopen door massa’s toeristen, maar kunt zelf het landschap ontdekken!

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Geniet van een wandelreis in Albanië die aan al uw wensen voldoet

Albanië is tegenwoordig niet voor niets een opkomend vakantieland. Het landschap van Albanië is zeer divers. U kunt in Albanië kiezen voor een warme strandvakantie, maar ook genieten van de besneeuwde bergtoppen van de ruwe bergketens. Er zijn veel gebieden in Albanië waar u tijdens uw wandeltochten de enige in de omgeving bent. Dit is heerlijk als u van rust en sereniteit houdt. Als u uw wandeltochten vooral in zuidelijk Albanië concentreert, dan geniet u van heerlijk warm weer. Neem tijdens uw wandeltochten badkleding mee, want in een rivier of baai heeft u alle mogelijkheden om te zwemmen. Natuurlijk geniet u volop van de unieke flora en fauna tijdens uw wandelreis in Albanië. U ziet: het land biedt alle ingrediënten voor een heerlijke wandelvakantie!

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Laat ons uw reis organiseren

VH Vakanties is al enkele jaren gespecialiseerd in actieve vakanties in Hongarije. Inmiddels organiseren wij ook actieve vakanties in andere landen. Zo organiseren wij graag een wandelreis in Albanië voor u. Wij bieden geen standaard pakketreis aan, maar u kunt ons uw persoonlijke wensen en budget doorgeven. Met deze gegevens organiseren wij voor u een prachtige wandelreis in Albanië. Neem contact met ons bureau in Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, op via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl om uw wensen kenbaar te maken of vraag online een reisvoorstel aan.

Bekijk ook eens: Avontuurlijke vakantie Albanië | Mountainbikevakantie Bulgarije | Avontuurlijke vakantie Georgië