Rondreis West

Rondreis West
Bezoek in 20 dagen 4 prachtige landen!
Geniet van cultuur en natuur tijdens deze prachtige reis.
Reis met de eigen of met een huurauto vanaf Boedapest.
Verblijf in hotels, appartementen of B&B’s.


Landen
De volgende landen worden bezocht:
– Hongarije
– Bosnië en Herzagovina
– Kroatië
– Slovenië

Route
Dag 1-4
Aankomst in Boedapest waarna je doorreist op dag 1 richting Pécs waar je de stad kunt verkennen onder begeleiding van een Nederlandstalige gids en kunt genieten van de meren bij Orfü met een heus buiten zwemparadijs..

Dag 4-7
Op dag 4 reis je naar Sarajevo (Bosnië en Herzegovina) en daar verblijf je 3 nachten. Een aanrader is om te gaan eten in de Sarajevsko brouwerij. Plan ook een dag in om de historische stad Mostar te bezoeken. Lekker snuffelen in winkeltjes met souvenirs kan in het oude centrum van Sarajevo.

Dag 7-10
Op dag 7 reis je naar Zaton (Kroatië) van waaruit je met de bus snel in Dubrovnik bent en kunt genieten van de oude stad. Maak van hieruit een dagtrip langs de Elafiti eilanden of naar Montenegro.

Dag 10-12
Op dag 10 reis je naar de Plitvice meren om daar te genieten van de rust en  de natuur. Wandel door het park over bruggen die zijn aangelegd langs en over de watervallen en ga terug naar de ingang met een boot over het grote meer.

Dag 12-15
Op dag 12 reis je naar Izola (Slovenië) en kan je de steden Izola en Koper bezoeken of lekker uitwaaien aan de zee. Een mooie dagtrip vanuit Izola is het bezoeken van Venetië, parkeer je auto op Fusina Venezia en ga verder met de boot naar Venetië.

Dag 15-17
Op dag 15 reis je naar Bovec, hier kun je prachtige wandelingen maken en de sportievelingen die wat meer avontuur zoeken kunnen er mountainbikes huren of raften op de Soca rivier.

Dag 17-20
Op dag 17 reis je naar Boedapest  en alle tijd om deze prachtige stad op eigen houtje te verkennen de eerste dagen. Breng een bezoekje aan het vissersbastion en geniet van het uitzicht over de stad, ga naar één van de beroemde thermaalbaden die de stad rijk is of ga op de foto met het parlementsgebouw.

 

Prijzen
Laagseizoen september-april €679,-

Hoogseizoen mei-augustus €799,-

1 persoonstoeslag €200,-

Prijzen op basis van logies.
Exclusief huurauto, u kunt via ons een huurauto bijboeken.

Beste Reistijd

De beste reistijd is van april tot en met oktober

STO-Reisvoorwaarden
Op al onze reizen naar Hongarije is de STO-Reisgarantie van toepassing.

Certo Escrow
Alle betalingen voor de reizen gaan via Certo Escrow.