Rondreis Oost

Rondreis Oost
Bezoek in 20 dagen 4 prachtige landen!
Geniet van cultuur en natuur tijdens deze prachtige reis.
Reis met de eigen auto of met een huurauto vanaf Boedapest.
Verblijf in hotels, appartementen of B&B’s.


Landen
De volgende landen worden bezocht:
– Hongarije
– Slowakije
– Polen
– Roemenië

Route
Dag 1-4
Aankomst in Boedapest en alle tijd om deze prachtige stad op eigen houtje te verkennen. Breng een bezoekje aan het vissersbastion en geniet van het uitzicht over de stad, ga naar één van de beroemde thermaalbaden die de stad rijk is of ga op de foto met het parlementsgebouw.

Dag 4-7
Op dag 4 reis je naar Bratislava (Slowakije) en daar verblijf je 3 nachten. Een aanrader is om te gaan eten in restaurant Bergen dat even buiten het centrum ligt. Plan ook een dag in om de historische stad te bezoeken.

Dag 7-9
Op dag 7 reis je naar Bukowina Tatranska (Polen) waar je een heerlijke wandeling door de bosrijke omgeving kunt maken of kunt genieten van het in het dorp gelegen thermaalbad.

Dag 9-11
Op dag 9 reis je naar Tiszafüred (Hongarije) om daar te genieten van de rust en  de natuur. Ga naar het Ecocenter in Poroszló en maak een boottocht met Hongaarse gids over het Tiszameer.

Dag 11-14
Op dag 11 reis je naar Tiszabecs en kan je wandelend de grens met Oekraïne oversteken, zorg wel dat je je paspoort mee hebt.

Dag 14-17
Op dag 14 reis je naar Arad (Roemenië), bezoek het oude centrum en ga naar de stad Timisoara. Plan ook een bezoek naar het nabijgelegen Nationale Park.

Dag 17-20
Op dag 17 reis je naar Pécs waar je de stad kunt verkennen onder begeleiding van een Nederlandstalige gids en kunt genieten van de meren bij Orfü met een heus buiten zwemparadijs. De laatste dag reis je naar Boedapest om daarvandaan weer naar huis te vertrekken.

 

Prijzen
Laagseizoen september-april €599,-


Hoogseizoen mei-augustus €699,-

1 persoonstoeslag €200,-

Prijzen op basis van logies.
Exclusief huurauto, u kunt via ons een huurauto bijboeken.

Beste Reistijd

De beste reistijd is van april tot en met oktober

STO-Reisvoorwaarden
Op al onze reizen naar Hongarije is de STO-Reisgarantie van toepassing.

Certo Escrow
Alle betalingen voor de reizen gaan via Certo Escrow.