Mountainbike rondreis

Mountainbike Rondreis

Bezoek in 7 dagen 2 locaties of in 13 dagen 4 locaties en ga mountainbiken in de mooie omgeving van de locaties onder begeleiding van een instructeur. Onderweg is er kans op het spotten van vossen, wilde zwijnen en reeën.

Plaatsen
– Husztót
– Magyarhertellend
– Cered
– Erdotarcsa
– Nagykeresztúr
– Szentlélek


Route
7dagen
Dag 1-4
Na aankomst in Boedapest wordt je door het busje met onze instructeur naar de eerste locatie in de buurt van Pécs gebracht waar er op de eerste dag in de natuurrijke omgeving een korte tocht wordt gereden, Op de andere dagen rij je langere tochten door de omgeving. Op dag 4 vertrek je naar de volgende locatie.

Dag 4-7
Op de volgende locatie wordt er een korte tocht door de natuurrijke omgeving gereden op dag 4. Op de andere dagen wordt er weer een langere tocht gereden. Op dag 7 brengt onze instructeur je weer terug naar Boedapest vanwaar je weer terugreist naar huis.

De lengte van de routes is afhankelijk van het weer en het niveau van de groep.

13 dagen
Dag 1-4
Na aankomst in Boedapest wordt je door het busje met onze instructeur naar de eerste locatie in de buurt van Pécs gebracht waar er in de natuurrijke omgeving wordt gemountainbiket. De eerste dag begint met een korte route, de andere 2 dagen zijn langere routes. Op dag 4 vertrek je naar de volgende locatie.

Dag 4-7
Na aankomst op de nieuwe locatie ga je met de groep de omgeving verkennen door het rijden van een korte ronde. Op de volgende dagen ga je langere tochten mountainbiken. Op dag 7 vertrek je naar een locatie in het noorden.

Dag 7-10
Na aankomst op de locatie is er de mogelijkheid de omgeving verkennen. Op de volgende dagen ga je een paar mooie tochten rijden. Op dag 10 vertrek je naar de laatste locatie.

Dag 10-13
Op de laatste locatie wordt er weer een korte route door de natuurrijke omgeving gereden op dag 10. Op de andere dagen wordt er een langere route gereden. Op dag 13 brengt onze instructeur je weer terug naar Boedapest vanwaar je weer terugreist naar huis.

De lengte van de routes is afhankelijk van het weer en het niveau van de groep.


Inbegrepen
– Transport van en naar Boedapest
– Huur van de mountainbike
– Ontbijt, lunch en diner op de locatie
– Overnachtingen
– Transport tussen de locaties
– Transport naar activiteiten op externe locaties


Zelf regelen
– Retour Boedapest
– Hongaarse Forinten voor onderweg


Prijs
7 dagen €539,-
13 dagen €969,-

Periode
De rondreizen vinden plaats vanaf het eerste weekend april tot het laatste weekend van oktoberSTO-Reisvoorwaarden
Op al onze reizen naar Hongarije is de STO-Reisgarantie van toepassing.

Certo Escrow
Alle betalingen voor de reizen gaan via Certo Escrow.


Aantal deelnemers
Het minimale aantal deelnemers bij een Mountainbike Rondreis is 4. Het maximale aantal deelnemers bij een Mountainbike Rondreis is 8.