Home / Reizen Noord-Cyprus

Reizen Noord-Cyprus

Waarom zou u willen reizen naar Noord-Cyprus? Daar zijn diverse redenen voor te bedenken. Het eiland Cyprus is verdeeld in het Griekse Zuiden en het Turkse Noorden. Veel toeristen trekken naar het zuiden. Door te reizen naar Noord-Cyprus bezoekt u een niet al te toeristisch gebied, waardoor er nog voldoende te ontdekken is tijdens uw vakantie. Daarnaast zal de bevolking u met open armen verwelkomen en is er voldoende te beleven op dit deel van het eiland.

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Geniet van leuke activiteiten gedurende onze reizen naar Noord-Cyprus

Wanneer u naar Noord-Cyprus gaat reizen, heeft u meer dan voldoende mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Noord-Cyprus leent zich uitstekend om lange wandelingen te maken. U kunt hier wandelen door de bergen, maar ook langs de uitgestrekte en rustige stranden. Tijdens de wandelingen maakt u kennis met de prachtige flora en fauna van het eiland, zoals wilde orchidee├źn. Wanneer u gaat reizen naar Noord-Cyprus, zal u ontdekken dat deze regio ook uitermate geschikt om te fietsen of te mountainbiken. Er zijn diverse verhuurbedrijven waar u fietsen kunt huren. Uw wensen met betrekking tot deze activiteiten geeft u tijdens het boeken van uw vakantie naar Noord-Cyprus aan bij VH Vakanties. Wij zorgen er vervolgens voor dat u zorgeloos zult genieten van de zon, heerlijke temperaturen en leuke activiteiten.

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Boek een vakantie naar Noord-Cyprus bij ons reisbureau

Wilt u reizen naar Noord-Cyprus om tijdens een actieve vakantie een nieuw gebied te ontdekken? Boek uw vakantie dan bij VH Vakanties. U kunt ook zelf uw wensen aan ons doorgeven, dan stellen wij een leuke vakantie voor u samen. Neem hiervoor contact op met ons reisbureau in Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl.

Bekijk ook eens: Paardrijvakantie | Wandelreis Cyprus | Actieve familievakantie