Home / Paardrijvakantie

Paardrijvakantie

Een paardrijvakantie door het prachtige Europa… de vrijheid van zo’n unieke reis maakt dat veel mensen de wereld vanaf een paard willen ontdekken. Voel u een échte cowboy of -girl tijdens deze bijzondere reis en kom op plekken die onontdekt zijn. U zult verstelt staan hoe bijzonder het is om landen te ontdekken vanaf de rug van een stoere ros! Bij VH Vakanties uit Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, kunt u terecht om een paardrijvakantie in diverse landen in Europa te boeken.

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Een bijzondere paardrijvakantie door Europa boeken

Wanneer u bij ons een paardrijvakantie door Europa gaat boeken, heeft u de mogelijkheid om deze geheel op maat samen te stellen. Welke activiteiten gaat u ondernemen tijdens deze unieke reis? En hoelang gaat u reis duren? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunt u ervoor kiezen om een kookworkshop te volgen, maar kunt u ook genieten van een bijzondere wijnproeverij. Onderneemt u liever wat avontuurlijke activiteiten? Dat is ook mogelijk! Zo kunt u er ook voor kiezen om te mountainbiken of te klimmen. Er is dus voor ieder wat wils.

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Stel uw eigen reis samen of laat u verassen

Welk land in Europa wilt u bezoeken tijdens een paardrijvakantie? Gaat u naar Albanië, Georgië, Hongarije of Noord-Macedonië? Als u niet kunt kiezen, dan kunt u er ook voor kiezen om een verrassingsreis door ons samen te laten stellen. We zetten hierbij uiteraard altijd uw reiswensen en -voorkeuren voorop. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-15065627 of door een e-mail te sturen naar info@vhvakanties.nl. Onze reisspecialisten vertellen u graag meer!

Bekijk ook eens: Adventure reis Bulgarije | Avontuurlijke vakantie Cyprus | Wandelreis Georgië