Home / Mountainbikevakantie Hongarije

Een unieke mountainbikevakantie door Hongarije

Een mountainbikevakantie in Hongarije is een droom voor velen! Gelukkig kunt u bij VH Vakanties uit Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, terecht om zo’n mooie reist te boeken. Ontdek het prachtige Hongarije vanaf het comfortabele zadel van uw fiets tijdens een unieke mountainbikevakantie. We zorgen ervoor dat u een bijzondere reis tegemoet gaat die u nooit zal vergeten!

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Een mountainbikevakantie naar Hongarije of een tal aan andere Europese landen

U kunt niet alleen een mountainbikevakantie boeken naar Hongarije, maar u kunt ook kiezen om onder meer een van de volgende landen te ontdekken vanaf uw fiets:

  • Albanië
  • Georgië
  • Noord-Macedonië
  • Bulgarije

Tijdens deze avontuurlijke reis kunt u daarnaast kiezen voor een tal aan interessante activiteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leerzame kookworkshop, waarbij u allerlei lokale gerechten leert maken? Of een wijnproeverij? U krijgt dan de mogelijkheid om allerlei lokale wijnen te proeven. Zo dompelt u zich tijdens deze reis volledig onder in de cultuur van dit prachtige land!

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Boek een unieke en avontuurlijke fietsvakantie

Heeft u interesse in een unieke mountainbikevakantie door Hongarije? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar 06-15065627 of door een e-mail te sturen naar info@vhvakanties.nl. Bekijk ook zeker de voorbeeldreizen op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden!

Bekijk ook eens: Mountainbikevakantie Bulgarije | Avontuurlijke vakantie Cyprus | Reizen Noord-Cyprus