• Overview
 • Trip Outline
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
 • FAQ

Fiets in 14 dagen van de Oekraïense grens naar Mindszent in de buurt van Szeged.
Er wordt gereden over verharde wegen en paden die goed te fietsen zijn met een toerfiets.
In geval van pech is er een begeleider van Voordelig Hongarije die alles verder regelt zodat er snel een oplossing komt voor het pechgeval en er weer verder gefietst kan worden.
Er wordt overnacht in:
– Guest houses
– Apartementen
– Hotels
Overnachten op campings kan ook.

Plaatsen
– Vásárosnamény
– Kisvárda
– Tokaj
– Polgár
– Hortobágy
– Tizsafüred
– Kisköre
– Szolnok
– Tiszakéckse
– Csongrád
– Mindszent

Route

Zaterdag
Aankomst in Boedapest of Debrecen op eigen gelegenheid, daar staat een bus te wachten om de deelnemer met fietsen naar de startlocatie te brengen. Er wordt overnacht in Tiszabecs. De deelnemer kan hier genieten van de sauna en het binnenzwembad De deelnemer kan ook met eigen vervoer naar Tiszabecs en wordt dan na de week weer teruggebracht naar de startlocatie waar de auto staat.

Zondag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers richting Vásárosnamény, dit is een tocht van ongeveer 60 km en gaat een stuk door Oekraïne (paspoort verplicht). Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer 100 hoogtemeters en een stijging van ongeveer 70 meter.

Maandag
Na het ontbijt de deelnemers richting Kisvárda via Mándok, dit is een tocht van ongeveer 50 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer 70 hoogtemeters en een stijging van ongeveer 55 meter.

Dinsdag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers richting Tokaj, dit is een tocht van ongeveer 80 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer  ongeveer 200 hoogtemeters en een stijging van ongeveer 205 meter.

Woensdag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers richting Polgár, dit is een tocht van ongeveer 45 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer 85 hoogtemeters en een stijging van ongeveer 80 meter

Donderdag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers richting Hortobádgy, dit is een tocht van ongeveer 70 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer .. hoogtemeters en een stijging van ongeveer .. meter.

Vrijdag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers richting Tiszafüred, dit is een tocht van ongeveer 40 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer .. hoogtemeters en een stijging van ongeveer .. meter. Na de finish kunnen de deelnemers genieten van een jacuzzi om de spieren te verwennen na een weekje fietsen.

Zaterdag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers voor een rondje rondom het Tiszameer, dit is een tocht van ongeveer 70 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer 10 hoogtemeters en een stijging van 0 meter.

Zondag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers richting Szolnok, dit is een tocht van ongeveer 90 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer .. hoogtemeters en een stijging van ongeveer .. meter.

Maandag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers richting Tiszakéckse, dit is een tocht van ongeveer 40 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer .. hoogtemeters en een stijging van ongeveer .. meter.

Dinsdag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers richting Mindszent via Csongrád, dit is een tocht van ongeveer 70 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer .. hoogtemeters en een stijging van ongeveer .. meter.

Woensdag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers richting Tiszasziget, dit is een tocht van ongeveer 55 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer .. hoogtemeters en een stijging van ongeveer .. meter.

Donderdag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers richting Szentes, dit is een tocht van ongeveer 70 km. Tijdens de rit maakt de deelnemer ongeveer .. hoogtemeters en een stijging van ongeveer .. meter.

Vrijdag
Na het ontbijt vertrekken de deelnemers met de bus naar Boedapest of Tiszabecs vanwaar ze de reis naar Nederland weer aanvangen.

De totale afstand die de deelnemers gedurende deze week afleggen is ongeveer 670 km.

– Transport vanaf Boedapest of Debrecen naar Tiszabecs
– De locaties om te overnachten
– Begeleider met een busje voor hulp bij pech onderweg
– Transport naar Boedapest of Debrecen vanaf Mindszent

– Transport naar en van Boedapest/Debrecen
– Toerfiets
– Hongaarse Forinten om onderweg mee te betalen

 • Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Start
  End
  1-99
   
  Available Seats: 99

  default (1 - 99 Pax) 1,199.00 /

  - +

No Details Found