• Overview
 • Trip Outline
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Booking
 • FAQ

Bezoek in 7 dagen 2 locaties en ga mountainbiken in de mooie omgeving van de locaties onder begeleiding van een instructeur. Onderweg is er kans op het spotten van vossen, wilde zwijnen en reeën. Op de eerste dag doet de instructeur een aantal oefeningen om het niveau van de groep vast te stellen.

Locaties
De locaties zijn elke reis weer anders, hierdoor kom je elke keer weer in een verrassende omgeving. We kijken altijd naar de omgeving van een locatie en zetten voor aanvang van de reis een aantal routes uit die we met de deelnemers gaan rijden.

Leeftijd
De minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant www.sto-garant.nl/downloads.

Dag 1-4
Na aankomst op het vliegveld wordt je door het busje met onze instructeur naar de eerste locatie gebracht waar er op de eerste dag in de natuurrijke omgeving een korte tocht wordt gereden, Op de andere dagen rij je langere tochten door de omgeving. Op dag 4 vertrek je naar de volgende locatie.

De lengte van de routes is afhankelijk van het weer en het niveau van de groep.

Dag 4-7
Op de volgende locatie wordt er een korte tocht door de natuurrijke omgeving gereden op dag 4. Op de andere dagen wordt er weer een langere tocht gereden. Op dag 7 brengt onze instructeur je weer terug naar het vliegveld vanwaar je weer terugreist naar huis.

– Transport van en naar Boedapest
– Huur van de mountainbike
– Ontbijt, lunch en diner op de locatie
– Overnachtingen
– Transport tussen de locaties
– Transport naar activiteiten op externe locaties

– Retour Boedapest
– Hongaarse Forinten voor onderweg

 • Pricing Name
  Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Pricing Name Mountainbike Rondreis
  Start vrijdag 19/06/2020
  End donderdag 25/06/2020
  1 - 8 Pax
   
  Available Seats: 8

  custom ( 1 - 8 Pax ) 799.00 /Person

  - +

No Details Found