Home / Avontuurlijke vakantie Noord-Macedonië

Avontuurlijke vakantie in Noord-Macedonië

Een avontuurlijke vakantie in Noord-Macedonië is onvergetelijk, met tal van leuke en sportieve activiteiten. Noord-Macedonië begint als een van de landen uit het voormalig Joegoslavië, steeds meer in trek te komen bij toeristen. De toeristen zijn hier nog niet massaal naartoe gekomen, zodat er zelf nog veel te ontdekken valt. Dit zorgt dat er voldoende te doen is als u graag op avontuur gaat!

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Uw avontuurlijke vakantie in Noord-Macedonië volledig zelf samenstellen

Wilt u een avontuurlijke vakantie naar Noord-Macedonië zelf samenstellen? Dat is mogelijk bij VH Vakanties. Hier horen natuurlijk de nodige activiteiten bij. De activiteiten die u gaat ondernemen, staan voor het avontuur dat u zult beleven. Er is ontzettend veel te doen in Noord-Macedonië, te midden van de prachtige en ongerepte natuur. Deze activiteiten zijn natuurlijk volledig afhankelijk van de wensen van u en uw reisgezelschap. Wandelen en klauteren in de bergen van Noord-Macedonië behoren tot de mogelijkheden, maar u kunt het landschap ook op de mountainbike ontdekken. U vult uw avontuurlijke vakantie in Noord-Macedonië helemaal zelf in!

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Geef uw wensen aan ons door en boek de reis van uw dromen

Boek uw avontuurlijke vakantie naar Noord-Macedonië bij VH Vakanties. Wij zijn dé specialist in het organiseren van actieve en avontuurlijke vakanties naar bijzondere landen. Bij ons stelt u uw vakantie samen op basis van het aantal reizigers, uw wensen en uw budget. Maak uw wensen kenbaar door contact met ons reisbureau in Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, op te nemen via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl.

Bekijk ook eens: Actieve gezinsvakantie Noord-Macedonië | Actieve groepsreis Cyprus | Verrassingsreis Europa