Home / Avontuurlijke vakantie Georgië

Avontuurlijke vakantie Georgië

Heeft u wel eens aan een avontuurlijke vakantie naar Georgië gedacht? In de regel staat Georgië niet hoog op de lijst van vakantielanden. De kans is groot dat Georgië nog nooit bij u in gedachten is opgekomen tijdens het kiezen van uw vakantieland, maar toch is Georgië in opkomst. Langzaamaan ontdekken steeds meer toeristen dit prachtige en onontdekte land. Profiteer hier nu nog van en boek een avontuurlijke vakantie naar Georgië.

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Wat is er te ontdekken tijdens een avontuurlijke vakantie in Georgië?

U vraagt zich wellicht af wat u kunt beleven in Georgië. Duidelijk is dat u veel kunt beleven. Georgië is een land van uitersten. Het landschap van Georgië is zeer divers. Het land ligt aan de Zwarte Zee en hier geniet u tijdens de zomer van prachtige stranden. Aan de andere kant vindt u de besneeuwde bergtoppen van de Kaukasus. Het berglandschap van Georgië leent zich prima voor een avontuurlijke vakantie: u kunt er wandelen, fietsen, raften, mountainbiken en paardrijden.

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Vraag een reisvoorstel aan

Een vakantie naar Georgië boekt u bij experts, die weten wat dit land te bieden heeft. Boek daarom uw vakantie bij VH Vakanties. Naast Georgië, organiseren wij nog meer vakanties in bijzondere en onontdekte landen. Vraag online een reisvoorstel aan met uw wensen, het aantal personen dat mee op reis gaat en uw budget, dan gaan wij een prachtige aanbieding voor u samenstellen. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, bereikt u ons reisbureau uit Hippolytushoef, Noord-Holland, via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl.

Bekijk ook eens: Wandelreis Georgië | Actieve gezinsvakantie Georgië | Actieve groepsreis Cyprus