Home / Avontuurlijke vakantie Cyprus

Avontuurlijke vakantie op Cyprus

Als u tijdens uw vakantie actief of avontuurlijk bezig wilt zijn, dan is een avontuurlijke vakantie naar Cyprus een goede keuze. Het eiland is opgedeeld in het noordelijke Turkse deel en het Griekse deel in het zuiden. Het is Noord-Cyprus waar VH Vakanties in gespecialiseerd is, ook als het gaat om een avontuurlijke vakantie op Cyprus. Boek uw vakantie bij ons en u geniet van een avontuurlijke vakantie op maat!

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Welk soort avontuurlijke vakantie op Cyprus heeft uw voorkeur?

Avontuurlijk op vakantie naar Cyprus houdt vooral in dat u actief bezig bent. U kunt uiteraard voor een strandvakantie kiezen op Cyprus, maar u zoekt juist avontuur. Wilt u het avontuur opzoeken in de aanwezige gebergten van Noord-Cyprus? Dit kan door een van de vele wandeltochten te maken. Soms moet u klauteren en op andere momenten geniet u van de flora en fauna van het eiland. Zo vindt u iedere dag van uw vakantie wel een andere route, kort of soms kilometerslang. Een andere avontuurlijke activiteit die u tijdens uw avontuurlijke vakantie op Cyprus kunt beoefenen, is mountainbiken. Met de mountainbike fietst u door onbegaanbare en ruige landschappen, terwijl u ondertussen geniet van de prachtige uitzichten. Wat heeft uw voorkeur?

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Maak uw wensen kenbaar

U wilt avontuur tijdens uw vakantie naar Cyprus? Dat kan zeker wanneer u uw vakantie bij VH Vakanties boekt. Geef bij het aanvragen van een reisvoorstel aan welke activiteiten u wenst te ondernemen, met hoeveel personen u bent en wat uw budget is. Wij stellen uw avontuurlijke vakantie samen op basis van deze wensen samen. Neem contact op met ons bureau uit Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl bij vragen of als u meer informatie wenst.

Bekijk ook eens: Reizen Noord-Cyprus | Adventure reizen | Verrassingsreis Europa