Home / Avontuurlijke vakantie Albanië

Avontuurlijke vakantie in Albanië

Een avontuurlijke vakantie in Albanië staat zeker garant voor een heel bijzondere ervaring. Als u een actieve en avontuurlijke gezinsvakantie wilt boeken, dan is Albanië misschien niet het eerste land waar u aan denkt. Toch is Albanië zeer geschikt voor een adventure reis en dus zeker de moeite waard, vooral omdat het land nog onontdekt en niet zo toeristisch is. U vindt in Albanië de perfecte omstandigheden voor een actieve gezinsvakantie.

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Hoe wilt u uw avontuurlijke vakantie in Albanië vormgeven?

Tijdens de zomerperiode geniet u tijdens een avontuurlijke vakantie in Albanië meestal van prachtig zonnig en warm weer. Er zijn vele activiteiten die u kunt uitvoeren in Albanië tijdens een adventure reis. Mede doordat Albanië nog onontdekt is, is het aan u om zelf op ontdekkingstocht te gaan tijdens de adventure reis. Dit kan op vele manieren, zoals wandelend, fietsend of met de mountainbike. Op deze wijze leert u Albanië tijdens uw vakantie kennen op een avontuurlijke wijze. Een groot voordeel van een actieve gezinsvakantie in Albanië is dat u per auto kunt reizen. Dit geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw eigen fietsen mee te nemen. Wilt u écht avontuur beleven tijdens een avontuurlijke vakantie in Albanië? Reis dan rond met een 4×4 terreinwagen en ontdek alle ongerepte gebieden die het land rijk is. Raften en paardrijden zijn andere activiteiten die erg leuk zijn tijdens een actieve gezinsvakantie in Albanië. Kortom: er valt genoeg te beleven voor jong en oud!

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Boek uw adventure reis naar Albanië bij ons gespecialiseerde reisbureau

VH Vakanties is gespecialiseerd in het organiseren van actieve vakanties in Hongarije. Maar ook in andere Oost-Europese landen en Balkanlanden kunnen wij een actieve gezinsvakantie voor u organiseren, zoals in Albanië. Wij organiseren uw avontuurlijke vakantie in Albanië op basis van uw budget, het gewenste aantal personen en uw persoonlijke wensen rondom de activiteiten die u wilt ondernemen. Vraag een reisvoorstel aan voor een vakantie naar keuze of neem contact op met ons bureau uit Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, voor meer informatie. U bereikt ons via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl.

Bekijk ook eens: Wandelreis Albanië | Avontuurlijke vakantie Georgië | Wandelreis Georgië