Home / Adventure-reis Bulgarije

Boek een unieke adventure-reis door Bulgarije

Wilt u een adventure-reis door Bulgarije boeken? Dan kunt u terecht bij VH Vakanties uit Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar! Wij beschikken over ruime ervaring op het gebied van het samenstellen van avontuurlijke reizen door diverse landen in Europa, waaronder Albanië, Kroatië en Spanje. We stellen daarom graag een adventure-reis door Bulgarije voor u samen die volledig aan uw wensen voldoet.

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Onderneem allerlei uitdagende activiteiten tijdens een adventure-reis door Bulagrije

Wanneer u een adventure-reis door Bulgarije gaat boeken, dan weet u zeker dat u zich geen seconde zal vervelen! U kunt namelijk kiezen uit een tal aan interessante activiteiten om te ondernemen tijdens uw reis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kookworkshop waar u leert om allerlei lokale gerechten te koken? Of een wijnproeverij met overheerlijke wijnen uit de regio? Wanneer u liever wat meer avontuurlijke activiteiten wenst te ondernemen, kunt u gaan raften, mountainbiken of 4×4 rijden. De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens een adventure-reis door Bulgarije!

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Ontdek de mogelijkheden tijdens onze avontuurlijke reizen

Kortom, een adventure-reis door Bulgarije is een unieke vakantie om te boeken! Wenst u vooraf meer informatie te ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-15065627 of door een e-mail te sturen naar info@vhvakanties.nl. Bekijk ook zeker onze voorbeeldreizen, zodat u een idee heeft van de mogelijkheden.

Bekijk ook eens: Adventure reizen | Avontuurlijke vakantie Noord-Macedonië | Avontuurlijke vakantie Georgië