Home / Actieve groepsreis Cyprus

Actieve groepsreis naar Cyprus

Overweeg eens een actieve groepsreis naar Cyprus als u een reis organiseert met familieleden of vrienden. Als u met een groep op vakantie gaat, dan kan het haast niet anders dan dat u een actieve groepsreis boekt. Juíst de gezamenlijke activiteiten tijdens de vakantie zorgen voor samenhorigheid en veel plezier. Het wordt daarom zeker een geslaagde vakantie!

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Wat is er te doen gedurende een actieve groepsreis naar Cyprus?

Het eiland Cyprus ligt in de Middellandse Zee. De kans is daardoor groot dat u gedurende uw actieve groepsreis naar Cyprus warm en zonnig weer heeft. Dit zorgt er ook voor dat u diverse leuke activiteiten in de buitenlucht kunt ondernemen. Cyprus is bij uitstek een eiland met mooie, maar ook ruige natuur. U vindt hier bergen, maar ook stranden. Er zijn dus meer dan voldoende mogelijkheden om te wandelen. Zo kunt u diverse korte tot lange wandelroutes bewandelen. Naast wandelen kunt u ook fietsen of mountainbiken tijdens uw actieve groepsreis op Cyprus. Door het ruige landschap mountainbiken zorgt zeker voor het nodige avontuur. Verkiest u rustige fietstochten? Dan geniet u onderweg van de prachtige wilde bloemen en planten die u tegenkomt.

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Laat ons uw reis samenstellen

Als u een actieve groepsreis naar Cyprus wilt boeken, dan kan dit bij VH Vakanties op een unieke manier. Wij bieden niet zomaar een standaard pakketreis aan. In plaats daarvan vragen wij u naar uw wensen en budget. Op basis hiervan stellen wij voor u de perfecte groepsreis samen. Uiteraard boekt u bij ons veilig, want u krijgt bij ons altijd een reisgarantie. Neem snel contact op met ons reisbureau uit Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl en maak uw wensen kenbaar.

Bekijk ook eens: Wandelreis Cyprus | Mountainbikevakantie Hongarije | Actieve groepsreis Albanië