Home / Actieve groepsreis Albanië

Actieve groepsreis naar Albanië

Heeft u voor uw groepsvakantie wel eens aan een actieve groepsreis naar Albanië gedacht? Albanië is een vakantieland in opkomst. U geniet hier van warm weer, de mooie idyllische stranden en een actieve groepsreis naar Albanië is mogelijk door de aanwezigheid van een spectaculair berglandschap. Kortom: voldoende mogelijkheden om met een groep actief bezig te zijn.

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Wat kunt u doen tijdens een actieve groepsreis in Albanië?

Mede door het berglandschap is Albanië een perfecte locatie om ruige activiteiten te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan mountainbiken, raften of het rijden in een 4×4 terreinwagen. Hiermee kunt u het ruige landschap wel aan! U kunt in Albanië ook lange wandel- en fietstochten maken. Dit is misschien minder avontuurlijk, maar het zijn wel uitstekende activiteiten om in groepsverband te doen. Tijdens een wandel- of fietstocht ontdekt u het Albanese landschap in uw eigen tempo. Geniet van alle fraaie natuur die u onderweg tegenkomt. Een andere bijzondere manier om het landschap te ontdekken, is te paard. Kies voor een heel andere vakantie dan gebruikelijk en ga paardrijden tijdens uw actieve groepsreis in Albanië!

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Boek uw vakantie bij ons

Of u nu met familieleden of met vrienden op actieve groepsreis naar Albanië wilt, VH Vakanties stelt voor u een groepsreis samen op basis van uw wensen en budget. Wij zijn gespecialiseerd in Hongarije en actief in vele andere landen, waaronder Albanië. Geeft u ons al uw wensen door, dan gaan wij u tevredenstellen met een mooie groepsreis. U bereikt ons bureau uit Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, door te bellen naar 06-15065627 of een e-mail te sturen naar info@vhvakanties.nl.

Bekijk ook eens: Adventure reizen | Wandelreis Noord-Macedonië | Avontuurlijke vakantie Albanië