Home / Actieve gezinsvakantie Noord-Macedonië

Actieve gezinsvakantie in Noord-Macedonië

Een actieve gezinsvakantie in Noord-Macedonië staat garant voor een onvergetelijke reis! Tijdens een gezinsvakantie heeft u alle tijd voor de kinderen. Dan is het natuurlijk fantastisch om gezamenlijk lekker actief bezig te zijn. U maakt er helemaal een bijzondere vakantie van als u voor een bijzonder land kiest, zoals Noord-Macedonië. In dit vakantieland in opkomst hoeft u niet langs de vaste toeristische routes, maar gaat u zelf op ontdekkingstocht.

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Er valt veel te beleven tijdens een actieve gezinsvakantie in Noord-Macedonië

In Noord-Macedonië zijn voldoende activiteiten te ondernemen gedurende een actieve gezinsvakantie. Het land is vrij bergachtig en er zijn ook enkele grote meren te vinden. U heeft dus alle ingrediënten voor een succesvolle, actieve gezinsvakantie. De vele bergen zorgen ervoor dat u hier uitstekend kunt wandelen. Al wandelend komt u in aanraking met mooie natuur. Naast wandelen, is het ook een optie om de mountainbike te pakken. U fietst dan door de ruigere gebieden voor nog meer avontuur. Andere leuke activiteiten die u tijdens een actieve gezinsvakantie in Noord-Macedonië kunt ondernemen, zijn raften of in een 4×4 terreinwagen rijden. Mogen de activiteiten wel wat rustiger? Een smakelijke wijnproeverij of een gezellige kookworkshop zijn ook aanraders om met het gezin te ondernemen.

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Laat ons uw reis samenstellen

VH Vakanties is ooit begonnen als organisator voor actieve vakanties naar Hongarije. Tegenwoordig organiseren wij actieve reizen naar nog veel meer bijzondere landen. Ook uw actieve gezinsvakantie naar Noord-Macedonië organiseren we geheel volgens uw budget, het aantal personen en de gewenste activiteiten. Geef ons uw wensen voor Noord-Macedonië door, dan gaan wij voor u aan de slag. U bereikt ons bureau in Hippolytushoef, Noord-Holland, via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl.

Bekijk ook eens: Avontuurlijke vakantie Cyprus | Actieve groepsreis Albanië | Avontuurlijke vakantie Noord-Macedonië