Home / Actieve gezinsvakantie Georgië

Actieve gezinsvakantie in Georgië

Waarschijnlijk heeft u een actieve gezinsvakantie naar Georgië nog helemaal niet overwogen. Toch is dit het overwegen waard. Helemaal als u voor actie en avontuur kiest tijdens uw gezinsvakantie, biedt Georgië alles wat u zoekt. Bovendien hoeft u niet bang te zijn dat u tijdens uw vakantie wordt overlopen door massa’s toeristen, dat is wel zo prettig!

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Waarom kiest u voor een actieve gezinsvakantie naar Georgië?

Een gezinsvakantie is een vakantie waarin uw gezin centraal staat. Juist daarom is Georgië een goede keuze voor een actieve gezinsvakantie. Het land is door velen nog niet ontdekt, dus niet alles is op grote toeristenstromen gericht. Daarnaast biedt Georgië erg veel mogelijkheden om actief bezig te zijn met uw gezin. Dit komt de onderlinge band alleen maar ten goede. Tijdens uw actieve gezinsvakantie in Georgië, is het landschap op vele manieren te ontdekken. Dit kan wandelend of klimmend in de bergen zijn, maar ook met de fiets of mountainbike. Misschien is raften of paardrijden wat voor uw gezin? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Vraag een reisvoorstel aan voor een reis naar keuze

Als u op zoek bent naar bijzondere vakanties, dan moet u bij VH vakanties zijn. Onze werkwijze is uniek, want wij organiseren uw actieve gezinsvakantie naar Georgië of een andere bestemming volledig op basis van uw wensen en budget. Verken direct onze voorbeeldreizen en vraag online een reisvoorstel aan, of neem contact op met ons reisbureau in Hippolytushoef, Noord-Holland, via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl.

Bekijk ook eens: Actieve familievakantie | Avontuurlijke vakantie Cyprus | Actieve groepsreis Albanië