Home / Actieve familievakantie

Actieve familievakantie

Wilt u op een actieve familievakantie? Dan heeft u vele mogelijkheden bij VH Vakanties. Welk soort actieve vakantie en naar welk land de reis gaat, is afhankelijk van de wensen van u en uw reisgezelschap. Enkele activiteiten die u tijdens de vakantie kunt beoefenen, zijn wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen, paardrijden, raften of zelfs een 4×4 rijden. Heel veel is mogelijk tijdens uw familievakantie, dus bereid u alvast voor op een leuke tijd!

Unieke & actieve reizen
Reizen voor groepen
Bijzondere bestemmingen

Wat zijn uw voorkeuren voor een actieve familievakantie?

In welk land gaat u dit jaar uw actieve familievakantie houden? Een vraag die uw hele gezin lang kan bezighouden. Het aanbod aan landen is dan ook groot. De eerste vraag is of u in Europa blijft of toch verder wilt? Enkele Oost-Europese landen en Balkanlanden zijn zeer geschikt voor een actieve vakantie. Denk aan Hongarije, Albanië, Bulgarije, Servië, Kosovo en Noord-Macedonië. Dit zijn spannende landen om op avontuurlijke wijze te ontdekken. Uiteraard zijn actieve vakanties ook mogelijk naar de meer bekende vakantielanden, zoals Spanje, Italië en Frankrijk. De keuze is geheel afhankelijk van u en uw reisgezelschap.

Toch liever een ander soort vakantie?

Op zoek naar wat anders?

Adventure

Bekijk onze reizen

De Saboteur

Wat is De Saboteur?

Mountainbiken

Bekijk onze reizen

Zelfstandige fietsreizen

Bekijk onze reizen

Wandelen

Bekijk onze reizen

De Missie

Wat is De Missie?

Boek uw actieve familievakantie bij ons

Wilt u een actieve vakantie met uw familie? Bekijk dan bijvoorbeeld eens het aanbod aan wandelvakanties op onze website. U heeft bij het aanvragen van een reisvoorstel alle mogelijkheden om uw wensen en budget aan te geven. Wij stellen dan op basis van die wensen en uw budget een mooie, actieve familievakantie samen met leuke activiteiten. Wilt u meer weten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons bedrijf in Hippolytushoef, niet ver van Alkmaar, via 06-15065627 of info@vhvakanties.nl.

Bekijk ook eens: Wandelreis Noord-Macedonië | Actieve gezinsvakantie Georgië | Wandelreis Albanië